Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    7,450

    Default I can't rate threads

    This has been going on for a while now. Whenever I try to rate a thread, nothing happens.

    The Hackmaster
    dlevere's blog

  2. Likes ReyVGM liked this post
  3. #2
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    349

    Default

    yeah and i can't like the posts in any threads by click on the like button

  4. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    100

    Default

    I can only add to reputation or report post

  5. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    7,450

    Default

    Since 05-07-2016, 09:11:44 AM

    I can't rate threads

    This has been going on for a while now. Whenever I try to rate a thread, nothing happens.

    The Hackmaster
    dlevere's blog

  6. #5
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    1,564

    Default

    Is anyone else experiencing this issue? It seems to be working fine for me. It could be user group based, but one of our members in the "Registered Users" group rated this thread as well.
    I only bother with things that interest me.

  7. Likes Unicode liked this post
  8. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    568

    Default

    Quote Originally Posted by dlevere View Post
    Since 05-07-2016, 09:11:44 AM

    I can't rate threads

    This has been going on for a while now. Whenever I try to rate a thread, nothing happens.
    You're not saying anywhere which browser you're using??? How to expect help? I'm using Opera and Liking works fine for me.

  9. #7
    Join Date
    May 2004
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    7,450

    Default

    Firefox with No Script and UBlock origin plugins

    The Hackmaster
    dlevere's blog

  10. #8
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    1,564

    Default

    I'm using Firefox as well and the user groups you are in have thread rating enabled. Can you test to see if it works in a different browser?
    I only bother with things that interest me.

  11. #9
    Join Date
    May 2004
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    7,450

    Default

    O.K.

    The Hackmaster
    dlevere's blog

  12. #10
    Join Date
    May 2004
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    7,450

    Default

    Just used Internet Explorer, same problem.

    It's that vote button. When I press it, nothing happens.
    Last edited by dlevere; 04-09-2017 at 06:35:46 PM.

    The Hackmaster
    dlevere's blog

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SteamOS is killing the frame rate in games
    By dlevere in forum The Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2015, 08:07:37 PM
  2. Help with final fantasy 9 High Steal Rate code
    By juhu in forum Retro Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2012, 09:30:49 AM
  3. Emulators screen refresh rate question?
    By OldSchoolGamer in forum The Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2011, 07:55:43 PM
  4. Subscribed Threads Suggestion
    By OldSchoolGamer in forum Under Constuction/To Be Added
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2011, 09:21:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •